POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garanties dels Drets Digitals, i del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, MENTA RURAL informa als Usuaris que naveguin i accedeixin al lloc web www.mentarural.com sobre els tractaments de dades personals realitzats:

Responsable

LAURA GABARRÓ OLIVÉS
40536510E
C/ Comtessa Ermessenda, 8-10 3r B · 08242 Manresa (Barcelona)

Finalitat

Gestionar les dades als quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació, consulta i / o sol·licitud, així com la contractació de serveis a través del lloc web i, si escau enviar comunicacions comercials.

Legitimació

Execució d’un contracte.

Destinataris

No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets regulats al Reglament (UE) 679/2016 poden ser exercits dirigint-se al següent domicili: C/ Comtessa Ermessenda, 8-10 3r B · 08242 Manresa (Barcelona) o a la següent adreça de correu electrònic info@mentarural.com

Conservació

En cas que l’usuari només faci una consulta seves dades no seran utilitzades per cap altre motiu a part de gestionar la resposta.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del correu electrònic de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat i les condicions d’ús d’aquesta, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

Les dades personals que l’Usuari facilita MENTA RURAL han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d’edat

Menors d’edat

Els menors de 18 anys no poden cedir les seves dades personals a MENTA RURAL sense el previ consentiment dels seus pares i / o tutors legals.

En cas que MENTA RURAL detectés que l’usuari és menor de 18 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d’identitat equivalent, o, si s’escau, l’autorització dels seus pares i / o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d’aquest requisit o manca de resposta.

Quines mesures de seguretat té implantada l’empresa?

MENTA RURAL informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.